indrykningPSYKOLOG JANNE DOLMA
Mobil 52 50 17 96

 

Medlem af
Dansk Psykolog Forening

SUPERVISION

Jeg tilbyder supervision til psykologer og behandlere, der er interesserede i at arbejde med deres faglighed ud fra en narrativ forståelse.

Supervision handler om at skabe ny viden, nye ideer og nye forståelser ved at forholde sig til faglige udfordringer og vanskeligheder sammen med supervisor.

Supervision adskiller sig fra terapi ved at have fokus på faglige aspekter. Ofte vil supervision dog også arbejde med personlige værdier og forståelser, der har en betydning ind i det faglige felt.

 

AUTORISERET AF PSYKOLOGNÆVNET

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og kan tilbyde supervision på et narrativt grundlag til andre psykologer, der ønsker at opnå autorisation.

 

GODKENDT SPECIALIST OG SUPERVISOR

Jeg er specialist i psykoterapi og supervision og kan derfor tilbyde supervision på et narrativt grundlag til andre psykologer, der er på vej til autorisation, specialist- eller supervisorgodkendelse.

 

SAGSSUPERVISION

Jeg har mange års erfaring indenfor bo- og behandlings-steder for unge og yngre voksne under socialpsykiatrien, og har et indgående kendskab til det at arbejde med både unge og voksne, der er ramt af en spiseforstyrrelser.

Jeg kan tilbyde sagssupervision til fagpersonale, der arbejder indenfor disse felter, og som ønsker at arbejde med deres faglighed og deres færdigheder ud fra et narrativt perspektiv.

 

Supervision kan foregå individuelt eller i grupper.

 

Læs om Cookies- og privatlivspolitik her

 

Psykolog Janne Dolma, Faxe – Mobil 52 50 17 96 – www.JanneDolma.dk